Peter Prjevara werkt als Senior Security Engineer en is een van de IT Security experts van Solvinity. En omdat de ontwikkeling bij Solvinity nooit stopt, is hij altijd op zoek naar interessante cursussen om zijn kennis te vergroten. Het SANS Institute, een bekende instelling op het gebied van cybersecurity die cybersecurity-experts uitstekend opleidt en nauwe banden heeft met de industrie. Peter besprak dit met zijn manager tijdens zijn jaarlijkse evaluatiegesprek. Samen kozen ze voor SEC555:SIEM met Tactical Analysis uit het repertoire van SANS.

Peter besloot zich aan te melden voor het SANS WorkStudy-programma, een competitief programma waarmee hij een bijdrage kon leveren aan de geselecteerde cursus door nauw samen te werken met de cursusleider en de kandidaten om de cursus te geven. Het invoeren van het WorkStudy-programma verbeterde zijn leerervaring en creëerde een nauwe werkrelatie met de kandidaten en de instructeur.

Peter werd toegelaten tot het programma. Het was even balanceren tussen werk en privé, maar hij kreeg volledige medewerking van zijn team, zijn manager en Solvinity.

“Het was een hartverwarmende en stimulerende ervaring die niet mogelijk was geweest zonder de steun van mijn collega’s en mijn manager: een mooi voorbeeld van hoe we dagelijks samenwerken bij Solvinity”

Peter Prjevara


Medals SANS