Het is heel belangrijk dat een Solvineer weet wat er bij de klant speelt, maar ook weet wat er in de IT-wereld gebeurt. Bij Solvinity bieden we daarom diverse opleidingen aan. Het is belangrijk dat een medewerker weet dat hij er niet alleen voor staat, maar dat we zaken met zijn allen aanpakken.

 

De veranderingen in de cloud-omgeving zijn spannend én leuk. Door te werken met nieuwe technieken worden medewerkers continu uitgedaagd en ontstaat er steeds een nieuwe dynamiek. De ontwikkeling van medewerkers staat daardoor nooit stil, en als teammanager kijkt Marten-Jan samen met de medewerker naar diens groei. Bij Solvinity krijg je heel veel kansen. Als een medewerker die ziet en aan weet te pakken, liggen er veel mogelijkheden.

Dat alles doen we met elkaar, als een team. Kom je er even niet uit? Dan vraag je een collega of die je weer op pad helpt. Elke dag verandert er van alles, en elke dag komen er nieuwe technologieën bij. Als senior word je gestimuleerd je kennis over te dragen, je collega op hetzelfde niveau te krijgen. Zo krijg je een sterk team.

Marten Jan Geelhoed is teammanager bij Solvinity.