Bij Solvinity werken we met onze Solution Blocks: producten of diensten die we gestandaardiseerd aanbieden. Het voordeel van deze Solution Blocks is dat we eenvoudig standaarddiensten kunnen leveren aan de klant en deze makkelijk kunnen laten bouwen door onze engineers. Hoewel zo’n Solution Block voor een deel uit gestandaardiseerde diensten bestaat, maken we deze op maat voor de klant. Juist daar zit onze toegevoegde waarde: in de ruimte die overblijft voor onze creativiteit.

 

 

Engineers krijgen bij Solvinity enorm veel vrijheid. Empowerment is voor mij het woord dat de lading het beste dekt: de ruimte om door te groeien zodat je niet stilstaat, want stilstand is achteruitgang. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om binnen de organisatie een deeltijdstudie te volgen in de avonduren. Ik kreeg daarbij alle vrijheid om de uren die ik nodig had voor school en scriptie in te vullen.

Ik denk dat ik als individu het verschil kan maken, maar net als in een voetbalteam doe je dat niet alleen. Uiteindelijk draait het om het resultaat van het gehele team. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die vanuit een expertise of vanuit ervaring een stap extra kunnen zetten in onze dienstverlening. Zo tillen we ons werk naar een hoger niveau.

Mark van den Tol is Portfolio Manager bij Solvinity.