De ene uitdaging na de andere

Bij Solvinity is geen dag hetzelfde. Je komt terecht in een organisatie waar mensen graag met elkaar aan een gezamenlijk doel werken en altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Iedereen heeft daarin zijn eigen rol en levert een bijdrage waaraan anderen zich kunnen optrekken. Het maakt niet uit wat je doet en waar in de organisatie je je bevindt, als je maar trots bent op je rol in het team en bereid bent te blijven groeien.

Natuurlijk ben je niet alléén met je werk bezig. Tijdens de lunch, of gewoon wanneer jij en je collega’s even iets anders willen doen, speel je een pootje pool, darts of tafelvoetbal. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen blijven. Want dat het bij tijd en wijle spannend is, dat is zeker: we werken voor grote spelers in uitdagende markten en doen er alles aan om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen – niet alleen door te doen wat van ons verwacht wordt, maar juist door een stap extra te zetten en met nieuwe oplossingen te komen die het leven een stukje makkelijker maken.

Daarbij helpen we elkaar, door ervaringen uit te wisselen, elkaar te stimuleren en uit te dagen, maar ook door er gewoon voor elkaar te zijn als dat nodig is. Natuurlijk is het de bedoeling dat je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Maar het is minstens zo belangrijk dat je de volgende dag weer gretig terugkomt. Solvineers zijn mensen met passie, en dat willen we voelen. Als jij je daarin kunt vinden, dan willen we graag eens met je praten!