Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Commitment en integriteit zitten diep in ons DNA. Dat geldt niet alleen voor het werk dat we doen voor onze klanten, maar ook voor onze Solvineers: we investeren graag in lange en betekenisvolle relaties. Een langdurige samenwerking moet je spannend houden, en daarom bieden we een arbeidsvoorwaardenpakket waarin nadrukkelijk ruimte is voor ontwikkeling:

Een goed salaris
Wat wij je bieden is minimaal marktconform. We vinden het vooral belangrijk dat je krijgt wat je waard bent, zodat je je niet gedwongen voelt meer te doen dan je aankunt, maar ook ruimte hebt om door te groeien als je daar klaar voor bent.

Een prettige en gezonde werkomgeving
Als je lang met elkaar samenwerkt, maak je veel met elkaar mee. Leuke tijden, maar ook mindere. Je wordt een keer ziek, je levensomstandigheden veranderen, je gezin groeit of je kids vliegen uit. Een dynamische baan zorgt soms ook voor uitdagingen. Wij willen er graag voor zorgen dat onze medewerkers fit en gezond blijven. Daarom hebben wij een vitaliteitsbudget voor bijvoorbeeld sport of andere activiteiten die je gezondheid ten goede komen, bieden wij stoelmassages aan en helpen we je als dat nodig is graag met externe hulp van bijvoorbeeld een arbeidspsycholoog of een bedrijfsmaatschappelijk werker.
Nog belangrijker: je werkt in een team en als team zorgen wij voor elkaar. Moet je met je kind naar het ziekenhuis? Wij regelen met elkaar dat jij je handen hiervoor vrij kunt maken. Zonder dat je hiervoor twee weken van te voren vrij moet vragen.

Blijven leren en ontwikkelen
Natuurlijk kun je opleidingen volgen, dat hoort erbij. Ook als jij je breder wilt oriënteren. Misschien wil je iets leren dat volledig buiten je vakgebied ligt, zoals een cursus financiële basiskennis, terwijl je een hardcore techneut bent. Als jij denkt dat je daar een betere Solvineer van wordt, dan willen we je daar graag bij steunen. Als je twee jaar in dienst bent heb je jaarlijks 1.000 euro tot je beschikking die je naar eigen inzicht kunt inzetten. Bovenop het reguliere opleidingsbudget!
Integriteit is voor ons niet alleen een juridisch begrip – het is een manier van leven. Niet alleen onze klanten moeten ons kunnen vertrouwen, maar ook onze collega’s. Dat betekent uiteraard dat je de servers van onze klanten niet mag hacken (tenzij dat natuurlijk met de klant is afgesproken in het kader van een security test), maar ook dat wij veel waarde hechten aan een omgeving waarin Solvineers zich vrij voelen om, als ze eens een fout maken, dat direct te melden. Fouten maken mag, fouten melden moet. Dat is de beste manier om te leren en nog beter te worden in ons vak.

Uiteraard staat er nog veel meer in onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden, maar dit zijn wat ons betreft de voornaamste zaken. Heb je specifieke wensen, eisen of verwachtingen, aarzel dan niet daarover met ons in gesprek te gaan. Wij willen graag het beste uit onze mensen halen en we waarderen het zeer als jij ons daar verder bij wilt helpen.

Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Doreen Riensema
Manager HR